Κατέβασε την εφαρμογή JOBSbnb και βρες δουλειά, στα μέτρα σου!
img

Η JOBSbnb γίνεται ο Υπεύθυνος Εύρεσης Προσωπικού σου!

Ημερομηνία: 14-05-2019

Έχεις επιχείρηση τουρισμού ή εστίασης; Θα ήθελες να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη όταν πρόκειται να βρεις τον επόμενο εργαζόμενο που χρειάζεσαι; Μόλις βρήκες σύμμαχο.

 

Ξέρουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι για τις επιχειρήσεις τουρισμού ή εστίασης να καλύπτουν κενές θέσεις εργασίας. Ξέρουμε πόσο χρονοβόρο είναι. Και πόσο ψάξιμο χρειάζεται μερικές φορές για να βρεις έναν άνθρωπο ακριβώς όπως τον ψάχνεις.

 

Ξέρουμε επίσης ότι κάπως πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον κλάδο αυτό, τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Είναι ένας κλάδος με σταθερά αυξανόμενες ανάγκες, με εποχικές διακυμάνσεις, με ιδιαιτερότητες στην κάλυψη θέσεων:

 

  • Μπορεί να μείνεις μέσα στη σεζόν χωρίς το απαραίτητο προσωπικό.
  • Μπορεί να θες να στελεχώσεις το νέο σου εγχείρημα (εστιατόριο, μπαρ, καφετέρια, ξενοδοχείο κλπ).
  • Μπορείς να θες να καλύψεις μια θέση γιατί ένας υπάλληλός σου αρρώστησε ή είναι σε άδεια.
  • Ή μπορεί να χρειάζεσαι ένα έξτρα χέρι βοηθείας τις δύσκολες μέρες που έχεις περισσότερη δουλειά.

 

Σε τελική ανάλυση μπορεί να θες κάποιον για μόνιμο ή μόνο για μια μέρα.

 

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου, την έχουμε λάβει υπόψη μας εδώ στη JOBSbnb. Και φτιάξαμε ένα διπλό εργαλείο που θα σε βοηθήσει να καλύψεις γρήγορα και εύκολα την ανάγκη αυτή.

 

Από τη μία φτιάξαμε ένα mobile app, μια εφαρμογή με εγγεγραμμένους υποψήφιους εργαζόμενους από κάθε κλάδο της εστίασης και του τουρισμού. Από την άλλη φτιάξαμε μια πλατφόρμα, την www.jobsbnb.com για εσένα τον επιχειρηματία ή τον εργοδότη.

 

Μέσα από την πλατφόρμα, μπορείς χωρίς κανέναν κόπο να βάλεις τη θέση που ενδιαφέρεσαι να καλύψεις. Για παράδειγμα θες να βρεις τον επόμενο barista σου.

 

Επιλέγεις ποιες μέρες και ώρες τον χρειάζεσαι, για ποια περιοχή πρόκειται και άλλα αντίστοιχα κριτήρια.

 

Βλέπεις τα προφίλ τους, τυχόν βαθμολογίες που έχουν λάβει από προηγούμενους εργοδότες και άλλα στοιχεία που μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμα.

 

Επιλέγεις τον υποψήφιο/τους υποψηφίους που σου ταιριάζουν περισσότερο.

 

Οι υποψήφιοι ειδοποιούνται ότι τους επέλεξες αλλά δεν βλέπουν την επωνυμία της εταιρείας σου. Δηλώνουν ενδιαφέρον για τη θέση και εσύ βλέπεις ποιοι είναι διαθέσιμοι.

 

Αν ο υποψήφιος/οι υποψήφιοι κάνουν αποδοχή και επιβεβαιώσουν τη διαθεσιμότητά τους, μπορείς είτε να τον/τους καλέσεις για συνέντευξη είτε να τον/τους προσλάβεις κατευθείαν. Η θέση σου μπορεί να καλυφθεί μέσα σε λίγα μόλις «κλικ».

 

Είναι τόσο απλό. Για όποια επιπλέον πληροφορία χρειάζεσαι είμαστε στη διάθεσή σου. Επικοινώνησε μαζί μας τώρα και ανακάλυψε τις νέες δυνατότητες της τεχνολογίας της JOBSbnb στην εύρεση προσωπικού. Μια νέα εποχή για τις εταιρείες τουρισμού και εστίασης μόλις άρχισε.

JOBSbnb

Δείτε επίσης