Κατέβασε την εφαρμογή JOBSbnb και βρες δουλειά, στα μέτρα σου!
img

JOBSbnb! Ήρθαμε για να μείνουμε.

Ημερομηνία: 17-05-2019

Μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας και 2+ μήνες επίσημης λειτουργίας, η JOBSbnb κάνει το δικό της celebration, «σερβίροντας» τα πρώτα στατιστικά που μας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον.

 

 

Λένε ότι η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται. Στη δική μας περίπτωση, η αρχή είναι αυτό το πρώτο διάστημα και δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για εμάς!

 

Πριν από 2 μήνες και κάτι, το JOBSbnb βγήκε στον αέρα (Yeahhhh!). Πριν τις σερπαντίνες και τα κονφετί του λανσαρίσματος, προηγήθηκαν πολλές νύχτες χωρίς ύπνο, πολλή δουλειά εκ μέρους μας και πολύ προετοιμασία, για να φτιάξουμε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα και μια εφαρμογή που θα διαφοροποιήσει ριζικά τον τρόπο εύρεσης εργασίας στον κλάδο της εστίασης και του τουρισμού.

 

Το challenge ήταν πολύ μεγάλο, γιατί έπρεπε να αλλάξουμε το mindset εργοδοτών και εργαζομένων, να τους προτείνουμε κάτι πιο εύκολο, πιο ξεκάθαρο και πιο αποτελεσματικό.

 

Σεβόμαστε τους ανταγωνιστές μας στον χώρο της digital εύρεσης εργασίας, και τους ευχαριστούμε γιατί προσπαθούν μαζί με εμάς προς τον ίδιο σκοπό: να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

 

Τι καταφέραμε όμως μέσα σε αυτή τη πρώτη μας επαφή μαζί σας; Περισσότερα από όσα περιμέναμε!

 

  • Περισσότεροι από 20.000 χρήστες κατέβασαν την εφαρμογή από App store και Play Store (wow, είστε πολλοί!)
  • Γίναμε η #1 κορυφαία εφαρμογή στο Playstore ΚΑΙ στο AppStore (χρυσό μετάλλιο δηλαδή!)
  • Πήραμε τη #1η θέση και στις Business εφαρμογές (ποιος μας πιάνει!)
  • Περισσότερα από 620 locations (καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία κλπ) έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα μας για να βρίσκουν μέσα από εμάς υπαλλήλους
  • Οι χρήστες μάς βάλατε 4.5 αστέρια με άριστα το 5 σε βαθμολογία στο App Store (πολύ σημαντικό για μια καινούργια εφαρμογή που έχει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες ενός ξεκινήματος)
  • Βαθμολογία 4.2 στο Play Store (λίγο πιο αυστηροί οι χρήστες Android, γιατί βρε παιδιά;)
  • Έγιναν περισσότερα από 10.832 matches
  • Περισσότερες από 1.226 συνεντεύξεις κανονίστηκαν
  • Περισσότεροι από 327 άνθρωποι προσλήφθηκαν

 

Αυτή είναι η αξία του να βοηθάς ουσιαστικά στη διαδικασία εύρεσης εργασίας και στην κάλυψη κενών θέσεων. Η ανοικτές δουλειές πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους, και όσοι αγαπάνε τον τουρισμό και την εστίαση πρέπει να διευκολύνονται στις συνεργασίες τους.

 

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εδώ στη JOBSbnb. Αυτό καταφέραμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Και αυτό δεσμευόμαστε να κάνουμε και στους (πιο απαιτητικούς για τον τουρισμό) μήνες που έρχονται. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας φέρατε σε αυτή τη θέση με την εμπιστοσύνη σας. Και φανταστείτε: τα καλύτερα δεν τα έχετε δει ακόμα!

 

Αν ψάχνεις δουλειά, κατέβασε την εφαρμογή εδώ (από Play Store) και εδώ (από App Store).

Αν είσαι εργοδότης ή έχεις επιχείρηση εστίασης/τουρισμού μπες εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας για να σε καλέσουμε, ή κάλεσέ μας στο 210 010 00 00.

JOBSbnb

Δείτε επίσης