Κατέβασε την εφαρμογή JOBSbnb και βρες δουλειά, στα μέτρα σου!
img

Καλωσήρθες στο JOBSbnb blog!

Ημερομηνία: 17-05-2019

Δουλεύεις στον τουρισμό και την εστίαση; Ε λοιπόν, εμείς δουλεύουμε για σένα. Το JOBSbnb app αλλάζει το σκηνικό στην εύρεση εργασίας. Είσαι έτοιμος;

 

Τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένα mobile app σαν αυτά που χρησιμοποιείς για να βρεις το ταίρι της ζωής σου (ή το ταίρι της εβδομάδας σου, ή το ταίρι της ημέρας σου, εμείς δεν είμαστε judgmental!), αλλά να είναι για να βρεις τη δουλειά που θες. Τέλειο;

 

Να μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ σου και να σε βρίσκουν όσοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Σε ψάχνουν ήδη έτσι και αλλιώς.

 

Να μπορείς να ψάξεις για δουλειά όταν ξεμένεις από ρευστό, όταν έχεις ελεύθερο χρόνο, όταν θέλεις έξτρα εμπειρία, όταν θες κάποιος να αναγνωρίσει τα skills σου.

 

Να μην ψάχνεις χρονοβόρες αγγελίες ή τον «γνωστό» που κάποιον ξέρει και μπορεί να σε συστήσει… (σωθήκαμε).

 

Να είσαι ο πιο ευέλικτος barista, bartender, σερβιτόρος, υπάλληλος ρεσεψιόν, μάγειρας κλπ, εκεί έξω;

 

Να βλέπεις μόνο τις δουλειές που σε ενδιαφέρουν, που είναι κοντά σου για να μην παίρνεις 15 συγκοινωνίες για να φτάσεις, που προσφέρουν τα χρήματα που θες, και γενικώς αυτές που πληρούν τους δικούς σου όρους και τα δικά σου κριτήρια. Καλό;

 

Να κάνεις swipe δεξιά και αριστερά στις «ευκαιρίες εργασίας» για να δηλώσεις ότι κάποια σε ενδιαφέρει ή όχι. (σαν το Tind… α, κάνει να το πούμε;!)

 

Να ματσάρεις με τον εργοδότη ή την επιχείρηση που σου ταιριάζει.

 

Από τώρα υπάρχει αυτό το app και είναι το JOBSbnb app! Και το καλύτερο; Είναι δωρεάν για να φτιάξεις το προφίλ σου. Και το ακόμα καλύτερο; Εφόσον ματσάρεις με μια επιχείρηση που σε έχει ήδη επιλέξει να κλείσεις άμεσα συνέντευξη. Και το ακόμα καλυτερό-τερο (δεν υπάρχει αυτή η λέξη!); Για όλες τις επικοινωνίες σου στέλνουμε push notifications για να μη χάνεις καμία ευκαιρία.

 

Αυτό είναι το JOBSbnb app! Ψάξ’ το, δες πόσο εύκολο είναι να το χειριστείς, δες το app (διαθέσιμο παντού: android και iOS), ρώτα μας, ζήτα μας ό,τι θες. Γιατί αυτό το j από το JOBSbnb στο λογότυπο, που είναι σαν χαμόγελο, δεν μπήκε τυχαία. Εμείς όσο φτιάχναμε το app είχαμε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Ελπίζουμε κι εσύ.

 

Έλα να χαράξουμε τον δρόμο σου. Όπου κι αν είσαι. Work your way, anywhere.

 

Για Αndroid συσκευή, κατέβασέ το από εδώ και για iOS συσκευή, κατέβασέ το από εδώ.

JOBSbnb

Δείτε επίσης